Zeilarrangement

Klik op de foto voor meer informatie over het arrangement.

Streeklunch aan boord

De IJsseldelta herbergt vele boerenbedrijven, land- en tuinbouwers, een rijk bezit voor de omgeving. Samen hebben deze bedrijven een merk gelanceerd met de naam (H)Eerlijk IJsseldelta! waarmee ze hun producten breder onder de aandacht brengen. Stuk voor stuk ondernemers met passie voor hun producten en voor de regio! Dat zie je terug in de (h)eerlijke, verse producten!

Jacky's Drøm is een cateraar die dezelfde passie voor eerlijke en streekgebonden producten deelt. Ze verzorgen met veel plezier jullie lunch!

Inhoud en prijzen:

Basis: Witte en bruine bol, krentenbrood met karneboter, Campereilander kaas, verschillende vleeswaren, melk, karnemelk en sappen, koffie/thee en fruit. € 14,75 p.p., € 14,- zonder fruit of € 13,25 zonder fruit en koffie/thee

Luxe: Witte en bruine bol, hard wit/bruin broodje, maanzaad/sesambol, krentenbrood met karneboter, Campereilander kaas, verschillende vleeswaren, sla/rucola, komkommer, tomaat, ei, roomkaas, zalm, melk, karnemelk en sappen, koffie/thee en fruit. € 17,- p.p., € 16,25 zonder fruit of € 15,50 zonder fruit en koffie/thee

Aantal personen: Geen minimum, maximaal 40 pers.
Tijdsduur: 1 uur (langer uiteraard mogelijk)
Totaalprijs: € 250,- voor de vaart, € 14,75 p.p. Streeklunch Basis
Extra personen: afhankelijk van gekozen lunch
Inclusief: Brandstof, schipper, Streeklunch Basis en BTW
Exclusief: Drankjes aan boord

Vraag HIER vrijblijvend uw offerte aan! Binnen 2 werkdagen reactie.
 

Alleen varen of zeilen

Een vaartocht op de IJssel en de wateren rondom Kampen met een heerlijk ontspannend karakter. Geniet van de rust, de ruimte en de prachtige natuur. U kunt zelf aangeven hoe lang u op het water wilt verblijven, aan de hand van de tijd die we hebben wordt een route uitgestippeld.

Aantal personen: Geen minimum, maximaal 40 personen
Per uur: € 250,-
4 uur: € 950,-

Prijzen zijn inclusief: Brandstof, schipper en BTW
Prijzen zijn exclusief: Drankjes aan boord
Bittergarnituur: Bitterballen per 5 € 3,00, Bittermix per 8 € 6,50
Warme hapjes worden bij vertrek aangeleverd.

Vraag HIER vrijblijvend uw offerte aan! Binnen 2 werkdagen reactie.
 

Borrelen aan boord

Lekker dobberen, de zon in het gezicht, een briesje door de haren, fijn gezelschap en een koud drankje. Dat klinkt als muziek in de oren. Niets is fijner dan na hard te hebben moeten werken aan boord lekker ergens neer te ploffen. Laat je lekker rondvaren over de IJssel of het Ketelmeer en geniet. Wij dragen zorg voor gekoeld bier, wijn, frisdrank en eventueel wat borrelnootjes.

Arrangement is op basis van All-inclusive tegen een aantrekkelijke prijs.

Aantal personen: geen minimum
Jannes van Campen per uur,: € 250,-
Jannes van Campen 4 uur: € 950,-
Drankafkoop: 1e uur € 7,50, extra uren op aanvraag
Inclusief: Brandstof, schipper, bier/fris/wijn en BTW

Uiteraard is het ook mogelijk om per drankje af te rekenen. Prijzen vanaf € 2,- per stuk. Wilt u er ook een hapje bij? Bittergarnituur: Bitterballen per 5 € 3,00, Bittermix per 8 € 6,50

Vraag HIER vrijblijvend uw offerte aan! Binnen 2 werkdagen reactie.
 

Vaartocht met BBQ

Één van de smakelijke vaartochten in ons aanbod, en een echte aanrader, is de tocht met BBQ. Ontspannen op het water met een bourgondisch tintje! Onder het genot van een goed stuk vlees en een koud drankje varen we de avond tegemoet. Lekker onderuit gezakt in de zitzakken is dit echt genieten.

De BBQ staat voor jullie klaar op het open dek en zodra deze aangaat gaan de zeilen naar beneden en kunnen jullie op adem komen. De BBQ is op basis van zelf grillen. Indien jullie graag wensen dat het vlees voor jullie wordt bereid door één van onze medewerkers dan maken we daar graag een passende offerte voor.

Inhoud BBQ: bekijk HIER

Aantal personen: vanaf 20 personen, maximaal 40 personen
Tijdsduur: advies 3 uur
Totaalprijs: € 750,- voor vaart 3 uur + € 18,25 p.p. BBQ Basis
Inclusief: 3 uur varen, brandstof, schipper, BBQ Basis en BTW
Exclusief: Drankjes aan boord

Vraag HIER vrijblijvend uw offerte aan! Binnen 2 werkdagen reactie.
 

Trouwen aan boord

De Jannes van Campen is door de gemeente Kampen aangemerkt als officiële trouwlocatie, en dat is niet voor niets. Het zeilschip leent zich dankzij de nautische en authentieke sfeer erg goed voor bruiloften. Al vele bruidsparen gaven elkaar het ja-woord aan boord en we zijn er trots op om hier deel van uit te mogen maken.

Of het nu gaat om het maken van foto's, de ceremonie of de lunch met daggasten. Samen maken we jullie bruiloft tot de mooiste dag, vol met warme herinneringen.

Om jullie wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen nodigen we jullie graag uit aan boord.

Aantal personen: geen minimum, maximaal 40 personen
Tijdsduur: naar wens
Prijzen: op aanvraag

Vraag HIER vrijblijvend uw offerte aan! Binnen 2 werkdagen reactie.
 

Dagtocht zeilen in Kampen

Als u van zeilen houdt dan is een dagtocht een echte belevenis. Stap aan boord van de Jannes van Campen en jullie avontuur begint meteen! Vanaf de IJsselkade varen we stroomafwaarts richting het Markermeer die uitkomt op het IJsselmeer. Onderweg kan onze kapitein jullie alvast de fijne kneepjes van het zeilen bijbrengen zodat jullie goed voorbereid het meer op gaan. Het is hard werken aan boord en dat maakt een dagtocht zeer geschikt voor teambuilding of een uitje met de familie of vrienden. Jullie zullen elkaar op een hele andere manier leren kennen.

Voor de lunch kunnen we aanmeren in bijvoorbeeld de haven van Urk maar uiteraard kunnen we ook aan boord een stevige maaltijd voor jullie klaarzetten. U kunt uw zeiltocht zo compleet maken als u wenst. De basis is er altijd; wind door de haren, gezelligheid en als het een beetje mee zit doet de zon ook leuk mee!

Aantal personen: Geen minimum, maximaal 40 personen
4 uur: € 950,-
dagprijs: € 1800,-
Neem voor een passende offerte contact met ons op. Op basis van uw wensen gaan we voor u aan de slag.

Prijzen zijn inclusief: Brandstof, schipper en BTW
Prijzen zijn exclusief: Drankjes aan boord en overige catering
Bittergarnituur: Bitterballen per 5 € 3,00, Bittermix per 8 € 6,50

Vraag HIER vrijblijvend uw offerte aan! Binnen 2 werkdagen reactie.
 

Vaartocht & Stadsspel

Een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Bij dit programma kunt u er zelf kiezen in welke volgorde u de activiteiten wilt doorlopen. Spelen jullie eerst City Codekraker, dat uitnodigt tot fanatiek spelen, en komen jullie daarna bij aan boord van zeilschip de Jannes van Campen onder het genot van een koud drankje? Of gaan jullie eerst aan boord om de spanning nog even te laten stijgen?

City Codekraker is een kort stadsspel dat zich uitermate goed leent voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familieuitje. Op een plein in de binnenstad wordt het spel uitgelegd door een instructeur. De opdracht klinkt eenvoudig, zorg dat jullie binnen 1 uur vier kisten hebben gevonden en dat jullie de opdracht die daar in zit hebben opgelost. Het zijn uitdagende opdrachten waarbij kennis en inzicht hand in hand gaan met samenwerken en tactisch spelen. Na een uur worden de opdrachten nagekeken en volgt een finalespel. Welk team heeft de meeste juiste antwoorden en daarmee de grootste kans om de eindcode te kraken? Of is het wellicht toch handiger om samen te werken? Jullie beslissen.

Aantal personen: vanaf 15 personen, maximaal 80 personen o.b.v. wisselprogramma
Tijdsduur: 1 uur varen en 1,5 uur City Codekraker
Totaalprijs: € 250,- voor vaart 1 uur + € 11,75 p.p. City Codekraker (o.b.v. 40 personen)
Inclusief: 1 uur varen, brandstof, schipper, City Codekraker, prijsje voor winnend team en BTW
Exclusief: Drankjes aan boord

Vraag HIER vrijblijvend uw offerte aan! Binnen 2 werkdagen reactie.
 

Individuele zeiltocht

U zou graag eens alleen, met zijn tweeën of met een klein gezelschap willen zeilen? Schrijf u dan in voor één van onze individuele zeiltochten waarbij we werken op basis van losse inschrijvingen. Op deze manier kunnen jullie toch tegen een gunstig tarief genieten van een heerlijke dag op het water.

Als u van zeilen houdt dan is een dagtocht een echte belevenis. Stap aan boord van zeilschip Jannes van Campen en jullie avontuur begint meteen! Vanaf de IJsselkade varen we stroomafwaarts richting het Ketelmeer die uitkomt op het IJsselmeer. Onderweg kan onze kapitein jullie alvast de fijne kneepjes van het zeilen bijbrengen zodat jullie goed voorbereid het meer op gaan. Het is hard werken aan boord en dat maakt een dagtocht zeer geschikt voor teambuilding of een uitje met de familie of vrienden. Jullie zullen elkaar op een hele andere manier leren kennen.

Individuele zeiltochten 2018
Zondag 13 mei
Zondag 10 juni
Zondag 8 juli
Zondag 9 september

Tijdstip: 10.00 - 16.00
Prijzen: € 50,- per persoon
Prijzen zijn inclusief: Koffie en thee, brandstof, schipper en BTW

De tocht gaat door bij een minimum aantal deelnemers van 25 personen, het maximum is 30.
Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen aan boord maar er bestaat ook de mogelijkheid voor een lunchpakket aan boord.


Heeft u vragen over onze individuele zeiltochten?
Neem gerust contact met ons op. Binnen 2 werkdagen reactie.
 

Vaartocht Kamper Ui(t) Dagen

Vaar mee met de Jannes van Campen tijdens de Kamper Ui(t) Dagen. Een gezellig uitje voor het hele gezin!

De Kamper Ui(t) Dagen zijn al jaren een grote publiekstrekker in de zomerperiode; talloze kraampjes, acts en optredens maken de stad tot een gezellige huiskamer. Tijdens deze dagen kunt u meevaren met zeilschip de Jannes van Campen. Op deze manier is het mogelijk om met z'n tweeën of met het gezin eens kennis te maken met Kampen vanaf het water.

Meer informatie over het programma van de Kamper Ui(t) dagen kunt u HIER vinden.

Data: 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus
De vertrektijden zijn als volgt: 13.00, 14.15 en 15.30

Kosten:
Volwassenen: € 7,50 incl. 1 x koffie of thee
Kinderen tot 12 jaar: € 4,- incl. 1 x ranja
Voor kleine kinderen zijn er reddingsvesten aanwezig

Ligplaats: ter hoogte van IJsselkade 64

Tickets zijn verkrijgbaar op de dag zelf bij "Kijk op Kampen" aan Oudestraat 163 in het centrum van de stad. Wilt u zeker zijn van een plekje of bent u met een groter gezelschap dan raden we u aan om te reserveren. Klik HIER voor onze contactgegevens.

Vorige

Zeilarrangementen

Ons motto “Voor ieder feest een geschikte rondvaart” kunt u zo breed invullen als u zelf wenst. De mogelijkheden aan boord zijn divers en dat maakt een vaartocht of zeiltocht des te leuker. Om u wat voorbeelden te geven van de mogelijkheden hebben we op deze pagina een aantal samengestelde zeilarrangementen voor u op een rijtje gezet. Deze arrangementen kunt u direct bij ons boeken maar we kunnen ons ook voorstellen dat u zelf wensen heeft.

Bovenstaande arrangementen zijn onder andere geschikt voor een teamuitje, personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Ook voor een uitje met vrienden of vriendinnen zullen deze in de smaak vallen.

Heeft u vragen over onze zeilarrangementen?

Neem gerust contact met ons op om uw vragen en wensen te bespreken, we denken graag met u mee.