Arrangementen

Voor onze vaartochten maken we gebruik van zeilschip Jannes van Campen, 1 van de schepen van de voor Kampen zo bekende Bruine Vloot. Wanneer je Kampen wil gaan bezoeken en een kijkje wil nemen vanaf het water dan doe je dat natuurlijk in een authentieke stijl en sfeer. De rondvaarten die we met dit zeilschip aanbieden hebben een tijdsduur van 1 uur, een mooi tijdsbestek om het grootste deel van het kenmerkende Kamper stadsfront te bekijken. Uiteraard kunnen we de vaartocht in tijd uitbreiden, hiervoor maken we dan met veel plezier een voorstel op maat.

Mag het voor jullie wel iets harder en ruiger? Dan dagen we je uit om aan boord te stappen van een RIB, met natuurlijk een flink aantal pk’s aan boord. Hiermee kunnen snelheden gehaald worden van meer dan 90 km. per uur. Natuurlijk doen we het bij het stadsfront wat rustiger aan, dat wil je gewoon goed kunnen bekijken, maar daarbuiten kun je je maar beter schrap zetten. Aan boord van de RIB kunnen we 9 personen kwijt, bij grotere groepen zetten we een tweede RIB in of kunnen we een wisselprogramma samenstellen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het arrangement

Ribvaren Kampen
Zeilen Kampen

Ons motto “Voor ieder feest een geschikte rondvaart” kunt u zo breed invullen als u zelf wenst. De mogelijkheden aan boord zijn divers en dat maakt een vaartocht des te leuker. Om u wat voorbeelden te geven van de mogelijkheden hebben we op deze pagina een aantal samengestelde vaararrangementen voor u op een rijtje gezet. Deze arrangementen kunt u direct bij ons boeken maar we kunnen ons ook voorstellen dat u zelf wensen heeft.

Bovenstaande vaararrangementen zijn onder andere geschikt voor een teamuitje, personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Ook voor een uitje met vrienden of vriendinnen zullen deze in de smaak vallen.

Vragen over een rondvaart in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een vaartocht in Kampen.