Arrangementen

Voor onze vaartochten maken we gebruik van zeilschip Jannes van Campen, 1 van de schepen van de voor Kampen zo bekende Bruine Vloot. Wanneer je Kampen wil gaan bezoeken en een kijkje wil nemen vanaf het water dan doe je dat natuurlijk in een authentieke stijl en sfeer. De rondvaarten die we met dit zeilschip aanbieden hebben een tijdsduur van 1 uur, een mooi tijdsbestek om het grootste deel van het kenmerkende Kamper stadsfront te bekijken. Uiteraard kunnen we de vaartocht in tijd uitbreiden, hiervoor maken we dan met veel plezier een voorstel op maat.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het arrangement

Zeilen Kampen

Ons motto “Voor ieder feest een geschikte rondvaart” kunt u zo breed invullen als u zelf wenst. De mogelijkheden aan boord zijn divers en dat maakt een vaartocht des te leuker. Om u wat voorbeelden te geven van de mogelijkheden hebben we op deze pagina een aantal samengestelde vaararrangementen voor u op een rijtje gezet. Deze arrangementen kunt u direct bij ons boeken maar we kunnen ons ook voorstellen dat u zelf wensen heeft.

Bovenstaande vaararrangementen zijn onder andere geschikt voor een teamuitje, personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Ook voor een uitje met vrienden of vriendinnen zullen deze in de smaak vallen.

Vragen over een rondvaart in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een vaartocht in Kampen.