Vaargebied

’t Kamperschuitje ligt afgemeerd aan de IJsselkade (t.h.v. Synagoge, IJsselkade 33) of bij Music Club Kampen (Flevoweg 90). Een centrale plek in een prachtige waterrijke omgeving die tal van mogelijkheden biedt voor een mooie vaartocht.

Wat betreft de rondvaarten is de IJsselkade onze vaste plek van vertrek maar op verzoek en tijdens bijzondere evenementen kan dit ook elders plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kampen; Hanzestad aan de IJssel
Kampen ligt in Nationaal Landschap de IJsseldelta welke bestaat uit de Polder Mastenbroek, Kampereiland, de Mandjeswaard, Polder de Pieper en de Zuiderzeepolder. De dorpjes ‘s-Heerenbroek, Wilsum, Kamperzeedijk, Grafhorst en Zalk liggen binnen dit gebied en het wordt omgeven door de grotere plaatsen Zwolle, Kampen, Genemuiden, Zwartsluis en Hasselt.

Nationaal Landschap IJsseldelta wordt begrensd door het Zwarte Water, de IJssel en het Zwarte Meer. Het strekt zich uit over delen van de gemeenten Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. De IJsseldelta is een prachtige zoetwaterdelta en heeft unieke natuur- en cultuurhistorische waarden. Tijdens een vaartocht over de wateren van de IJsseldelta kunt u genieten van een prachtige natuur en het gevoel van rust en ruimte.

Hieronder een kaart van het vaargebied, Klik op de kaart om te vergroten.
vaargebied-rondvaart-kampen