Bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje zeilen

Ons meest populaire arrangement is het bedrijfsuitje zeilen. Waarom dat zo is? Dat laten we jullie natuurlijk graag ervaren. De ongedwongen sfeer, de mogelijkheid of zo nu en dan actief te helpen met het zeilen en het ontspannen karakter zijn de ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje. Iedereen zal zijn eigen plekje vinden aan boord, en of dat nou lekker languit is in een zitzak of achter het roer, eenieder beleefd zijn eigen avontuur.

Ook de rust en ruimte worden vaak gezien als belangrijke factoren die een zeiltocht aantrekkelijk maken. Even weg van alle drukte van het kantoor en de stad, wanneer je op het open meer op de zeilen voortbeweegt geeft dat een ontzettend vrij gevoel.

Het bedrijfsuitje zeilen kan er als volgt uitzien:

15.30
Welkom aan boord met een drankje en appelgebak met slagroom. Aansluitend gaan de trossen los en kiezen we het ruime sop. We varen de IJssel af richting het Ketelmeer.

17.00
De BBQ staat voor jullie klaar op het open dek en zodra deze aangaat gaan de zeilen naar beneden en kunnen jullie op adem komen. De BBQ is op basis van zelf grillen. Indien jullie graag wensen dat het vlees voor jullie wordt bereid door één van onze medewerkers dan maken we daar graag een passende offerte voor. INHOUD BBQ

18.30
Terugkomst aan de IJsselkade

Aantal personen: vanaf 20 personen, maximaal 40 personen
Tijdsduur: advies minimaal 3 uur

Prijzenoverzicht all-inclusive:
Minder dan 20 personen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden
20 – 24 personen: € 78,75 per persoon
25 – 29 personen: € 68,75 per persoon
30 – 34 personen: € 63,75 per persoon
35 – 40 personen: € 58,75 per persoon

Inclusief: ontvangst met koffie/thee en appelgebak met slagroom, 3 uur varen, BBQ Basis, all-inclusive drinken, 2 bemanningsleden, 1 cateringmedewerker, brandstof en BTW

Ook enthousiast geworden? Reserveren kan via ons contactformulier. Binnen 2 werkdagen reactie.