Vaartocht & Stadsspel

Een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning en dus erg goed geschikt voor een bedrijfsuitje. Bij dit programma kunt u er zelf kiezen in welke volgorde u de activiteiten wilt doorlopen. Spelen jullie eerst City Codekraker, dat uitnodigt tot fanatiek spelen, en komen jullie daarna bij aan boord van zeilschip de Jannes van Campen onder het genot van een koud drankje? Of gaan jullie eerst aan boord om de spanning nog even te laten stijgen?

City Codekraker is een kort stadsspel dat zich uitermate goed leent voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familieuitje. Op een plein in de binnenstad wordt het spel uitgelegd door een instructeur. De opdracht klinkt eenvoudig, zorg dat jullie binnen 1 uur vier kisten hebben gevonden en dat jullie de opdracht die daar in zit hebben opgelost. Het zijn uitdagende opdrachten waarbij kennis en inzicht hand in hand gaan met samenwerken en tactisch spelen. Na een uur worden de opdrachten nagekeken en volgt een finalespel. Welk team heeft de meeste juiste antwoorden en daarmee de grootste kans om de eindcode te kraken? Of is het wellicht toch handiger om samen te werken? Jullie beslissen.

Liever een ander interactief spel waarmee jullie Kampen kunnen bekijken? Neem eens een kijkje op de website van KamperUitjes.nl.

Aantal personen: vanaf 15 personen, maximaal 80 personen o.b.v. wisselprogramma
Tijdsduur: 1 uur varen en 1,5 uur City Codekraker
Totaalprijs: € 250,- voor vaart 1 uur + € 12,50 p.p. City Codekraker (o.b.v. 40 personen)
Inclusief: 1 uur varen, brandstof, schipper, City Codekraker, prijsje voor winnend team en BTW
Exclusief: Drankjes aan boord

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan! Binnen 2 werkdagen reactie.