Stadswandeling & rondvaart

Ter land en ter zee, de stad en het water. Een perfecte combinatie waarbij je Kampen echt leert kennen en haar in al haar glorie kunt bewonderen. Jullie worden ontvangen bij een horecagelegenheid in de binnenstad met een kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom. Onze professionele stadsgids zal jullie vervolgens ophalen waarna hij jullie meeneemt langs de highlights van onze prachtige Hanzestad. Afhankelijk van de tijd die we hebben zullen jullie de klokkentoren, de verdedigingspoorten, de middeleeuwse steegjes, de vele verschillende kerken en de Koggewerf verkennen. Na ongeveer 1,5 uur is de wandeling ten einde en zullen jullie aan boord stappen van rondvaartboot ’t Kamperschuitje.

Na deze stadswandeling zijn jullie vast toe aan een drankje, de eerste is daarom inbegrepen bij het arrangement. Tijdens de vaartocht kunnen jullie Kampen, dat bekend staat al het mooiste stadsfront van Nederland, eens vanuit een ander perspectief bekijken.

Het arrangement bestaat uit:
– ontvangst met koffie/thee, appelgebak met slagroom
– stadswandeling van 1,5 uur
– vaartocht van 1 uur inclusief 1 drankje aan boord

Opties op aanvraag:
– stadswandeling 2 uur of langer
– langere vaartocht of uitbreiding met BBQ aan boord

Aantal deelnemers: 8 – 12 personen
Tijdsduur: ongeveer 3 uur
Prijs per persoon bij een deelname van 12 personen: € 24,50
Inclusief: Brandstof, schipper, 1 drankje aan boord, stadswandeling onder leiding van professionele gids, koffie/thee & appelgebak met slagroom bij ontvangst en BTW
Exclusief: Extra drankjes aan boord
Onze schipper is geen stadsgids maar stel hem gerust uw vragen

Vraag HIER vrijblijvend uw offerte aan! Binnen 2 werkdagen reactie.