Rondvaart & Stedelijk Museum Kampen

Het Stedelijk Museum Kampen is gevestigd in het voormalige stadhuis van Kampen. De centrale ligging in de binnenstad maakt een bijzondere uitwerking van het museumconcept mogelijk: de stad in het museum, het museum in de stad. Het prachtige pand nodigt je uit om binnen te kijken en éénmaal binnen wachten tal van pronkstukken en kostbaarheden die stuk voor stuk de moeite waard zijn.

De vaste expositie is onderverdeeld in 4 thema’s die allen onlosmakelijk met Kampen verbonden zijn: water, religie, rechtspraak en Huis van Oranje. Naast de vaste collectie biedt het Stedelijk Museum Kampen diverse wisselende exposities. Bekijk de website van Stedelijk Museum Kampen voor de actuele informatie.

U wordt in het museum ontvangen met koffie/thee en Kamper slof waarna u zelf het museum kunt verkennen. U kunt er ook voor kiezen, om tegen meerprijs, u rond te laten leiden door een gids.
Na een bezoek is het heerlijk om uit te waaien op ’t Kamperschuitje al varend over de IJssel. Een goed moment om ook in praktijk te zien wat water voor Kampen betekende en nog steeds betekent. Een lekker gekoeld drankje mag daar niet bij ontbreken en daarom krijgt u de eerste van het huis.

Aantal deelnemers: vanaf 6 personen
Tijdsduur: ruim 3 uur
Totaalprijs: € 160,- per groep voor de vaart + € 8,00 p.p. entree Stedelijk Museum Kampen (museumkaarthouders € 4,-)
Extra personen: € 7,- p.p.
Inclusief: Brandstof, schipper, GRATIS drankje aan boord, entree Stedelijk Museum Kampen, ontvangst met koffie/thee en Kamper slof, en BTW
Exclusief: extra drankjes aan boord

Opties: rondleiding in museum door gids, € 30,- per groep op dinsdag t/m zaterdag, zondagen en feestdagen € 35,-

Vraag HIER vrijblijvend uw offerte aan! Binnen 2 werkdagen reactie.