RIBvaren in Kampen

Ribvaren KampenWanneer je echt op zoek bent naar een sensationeel groepsuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden; RIBvaren in Kampen! “Met de haren in de wind” is hierbij zacht uitgedrukt. De RIB waar jullie mee gaan varen, ook wel Rigid Inflatable Boat, heeft een lengte van bijna 8 meter. Dankzij zijn lichte gewicht en natuurlijk het flinke aantal PK’s dat achter de boot hangt is deze pijlsnel. Tijdens het tochtje kunnen dan ook wel snelheden gehaald worden van bijna 100 kilometer per uur, een ware adrenaline-kick!

Aan boord kunnen per ronde maximaal 9 personen mee, op deze manier blijft er ook voldoende ruimte aan boord over om te manoeuvreren.

Ook qua vaargebied kunnen we inspelen op jullie wensen; bij een korte tijdsduur zullen we voornamelijk op de IJssel blijven maar we kunnen ook een tochtje maken richting het Ketelmeer. De snelheid van het varen tijdens de tocht is afhankelijk van de route en de daar toegestane snelheden. Gelukkig weet onze kapitein precies hoe en waar hij jullie de meeste unieke beleving kan laten ervaren. Ow, en mocht het lukken; vergeet ook vooral niet te genieten van de omgeving.

Uiteraard wordt iedereen tijdens deze tocht uitgerust met een reddingsvest, wel zo’n prettig idee.

Huur RIB boot:
Minimaal 1 uur: € 450,- totaalprijs
In een uur tijd zouden we heel goed 18 personen mee kunnen nemen o.b.v. rouleren. Inclusief op- en afstappen hebben we dan 30 minuten de tijd per 9 personen.

Extra uren: prijs op aanvraag

Prijzen zijn inclusief: Brandstof, schipper en BTW
Prijzen zijn exclusief: Eventueel combinatie-activiteit bij grotere groepen

Vraag HIER vrijblijvend uw offerte aan! Binnen 2 werkdagen reactie.