Haven

Sinds 2017 exploiteert RondvaartKampen een jachthaven aan de rand van Kampen; jachthaven MCK.

Jachthaven MCK is gelegen aan het Drontermeer aan de rand van Kampen en aan de achterzijde van Music Club Kampen. Een mooie centrale uitvalsbasis vanwaar u de wateren rondom Kampen kunt verkennen. Enerzijds kunt u vaartochten maken richting de Veluwe waarbij u stadjes als Elburg en Harderwijk kunt bezoeken. Via de andere kant vaart u via het Vossemeer richting de Hanzesteden Kampen, Hattem en Zwolle.

De haven biedt plaats aan zo’n 45 jachten en boten met een lengte tot 18 meter in verschillende boxen.

Jaarplaatsen:
Zonder stroom: € 67,50 per strekkende meter per jaar
Inclusief incidenteel stroomgebruik: € 77,50 per strekkende meter per jaar (de stroomvoorziening is ingericht op incidenteel gebruik, niet op permanent gebruik).

De tarieven zijn inclusief BTW en eventueel gebruik van stroom, exclusief afvalkosten waar u zelf zorg voor dient te dragen. De minimale afname van het aantal meter bedraagt 6 strekkende meter. Een jaarplaats staat gelijk aan 1 kalenderjaar en gaat in per 1 januari.

Op dit moment zijn de faciliteiten vrij basaal maar achter de schermen wordt er hard gewerkt om de jachthaven naar een hoger niveau te brengen. Hier is rekening mee gehouden in de prijsvoering. Met het toenemen van de voorzieningen zullen in de toekomst ook de prijzen hierop worden aangepast.

De aanlegsteiger is afgesloten met een hek, u krijgt hiervoor een sleutel in bruikleen waarvoor een borg wordt gevraagd van € 5,-.

Meer informatie over onze jachthaven?

Neem contact met ons op indien u meer informatie wilt ontvangen of indien u een jaarplaats wenst te reserveren. Binnen 2 werkdagen reactie.

Lees hier ons haven-reglement

Adres Jachthaven Kampen:
Jachthaven MCK
Flevoweg 90
8265 PL Kampen

Een indruk van de haven:
Jachthaven Kampen
Ligplaats Kampen
Haven Kampen